Welkom in onze winkel
Ruim 40 merken - honderden modellen
Een ruime collectie voor hem & haar
De beste merken
Relaxed fashion shoppen
Verrassende en trendy collectie
Ook veel supercomfy schoenen
Gabor shop-in-shop
Ontdek het zelf
Tot gauw!
Vorige
Volgende

Wie van mooie schoenen houdt die lekker lopen moet absoluut langs Smolders Schoenen in Nuenen. Fashionista’s kunnen dit seizoen hun hart ophalen met spot on trendy merken zoals Bibi Lou, DL Sport en Toral.

Eliveth Smolders weet je elke keer weer te verrassen met een uitgebalanceerde collectie waarin ook veel ruimte is voor vertrouwde merken zoals Gabor, Mephisto en het Nederlandse Via Vai. In totaal kun je kiezen uit maar liefst ruim 40 merken en vele honderden modellen.

Ook mannen slagen moeiteloos bij Smolders. Van sneakers tot geklede schoenen, van slippers tot stoere boots. Hippe tip: het merk Cycleur de Luxe dat nieuw is in de collectie – ook voor dames.

En terwijl je slaagt kun je bij ons natuurlijk ook sparen met de klantenkaart. Een volle kaart is 15 euro waard. De spaaractie geldt niet op afgeprijsde artikelen.

Een gepassioneerde fashionista

Eliveth Smolders kwam bijna 30 jaar geleden naar Nederland vanuit haar midden-Amerikaanse geboorteland El Salvador, waar zij haar man Bert ontmoette. Hij werkte daar als marketing directeur bij een schoenenfabrikant, zij studeerde marketing. En van het een kwam het ander; liefde is grenzeloos. 

Nederlanders vindt ze gezellig en ze hebben een eigen identiteit. Maar die verandert ook: ‘Toen ik hier kwam kreeg je 1 chocolaatje bij de koffie en dan verdween de schaal snel in de kast. Dat is nu wel anders!’ Wat ze van El Salvador het meeste mist zijn het weer en haar familie. 

Eliveth is dol op comfortabele sneakers: ‘De merken DL Sport en Xsensible lopen altijd zalig. En het Spaanse Toral is echt een merk voor fashionista’s. Mooie vrouwelijke styling. Fantastisch!’