Selecteer een pagina

DE MEEST VEELZIJDIGE SCHOENENWINKEL VAN NUENEN

 

Smolders Schoenen is een schoenenwinkel in Nuenen waar u terechtkunt voor een uiteenlopend aanbod aan schoeisel. Voor kinderen en volwassenen, voor vrouwen en mannen. Alle topmerken zijn ruimschoots vertegenwoordigd en wij bieden u schoenen in alle mogelijke prijsklassen. Wat uw voorkeuren ook zijn, bij Smolders Schoenen vindt u iets wat volledig bij u past. Ons team staat u bij met gedegen advies en kan u van de nodige informatie voorzien met betrekking tot onze stijlvolle collectie.

Wij bieden fraaie en comfortabele schoenen voor iedereen. Onze schoenenwinkel in Nuenen is overzichtelijk ingedeeld, zodat u snel en effectief uw beslissing kunt nemen. Pas gerust enige exemplaren en kijk of ze lekker zitten, want het kopen van schoenen is naar onze mening vooral een kwestie van smaak en comfort. Wij hebben alle stijlen en bieden u een duurzame oplossing voor langdurig plezier. Neemt u voor meer informatie over ons aanbod contact op met Smolders Schoenen.

Wij hebben een klantenkaart. Bij een volgespaarde klantenkaart kunt € 15,- vrij besteden in onze zaak. Geen zegels op afgeprijsde artikelen.

VOOR WIE

Onze schoenenwinkel in Nuenen heeft een ruim aanbod van stijlvolle & comfortabele schoenen voor:

DAMES – HEREN – KINDEREN